300
Υλικά
- χταπόδι 1 τμχ
- λάδι 0.67 κούπα/ες
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντομάτα 3 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ κρασ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μπαχάρι 3 τμχ
- αλάτι 1 -
- ρίγανη 1 -
- πιπέρι 1 -
Υλικά 1 χταπόδι 1 1/2 κιλό περίπου 2/3 της κούπας λάδι 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και 2 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά αν δεν το τρώτε μην το βάλετε) 3 ώριμες ντομάτες τριμμένες και 1 κ. της σ. ντοματοπελτέ 1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί ...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com