ΠΑΤ ΜΠΡΙΖΈ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ( ΖΥΜΗ ΤΑΡΤΑΣ ΑΛΜΥΡΗ) // PASTA BRISE AL OLIO DI OLIVA E VINO

Καταχωρήθηκε στις 25/09/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Για την πατ μπριζέ (pâte brisée) έχουμε μιλήσει αναλυτικά εδώ.Σήμερα θα δούμε μία παραλλαγή με ελαιόλαδο και κρασί, πιό ελαφριά από την κλασσική με το βούτυρο και για κάποιους πιό υγιεινή. Συνταγούλα πανεύκολη, με λίγα υλικά είναι κατάλληλη γιά βάση σε αλμυρές τάρτες, μικρές και μεγάλες, αλλά και γιά να φτιάξετε ταράλι, ιταλικά μπισκοτάκια, παρόμοια με τα δικά μας μπατόν σαλέ. 

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!