by admin

Χυλός για αλμυρές κρέπες

No ratings yet

Υλικά

Χυλό για αλμυρές κρέπες θα μοιραστώ μαζί σας. Είναι μια συνταγή που μου την έδωσε πριν πολλά χρόνια ένας φίλος που είχε (και έχει) κρεπερί. Η δοσολογία που μου έδωσε ήταν για πολύ μεγάλη ποσότητα, αυτή που ετοιμάζουν στο μαγαζί του, αλλά εγώ την μείωσα ώστε να γίνουν 15-20 κρέπες περίπου 18 εκ. Το πόσες κρέπες τελικά θα γίνουν εξαρτάται και απο το μέγεθος τηγανιού που θα χρησιμοποιήσετε. Μεγαλύτερο τηγάνι, μεγαλύτερες κρέπες, λιγότερα κομμάτια και το αντίθετο. Ο χυλός αυτός μπορεί να ετοιμαστεί και να μείνει στο ψυγείο μέχρι να τον χρειαστείτε (κρατάει μέχρι δύο ημέρες).
Διάβασε τη συνταγή στο saborconna.blogspot.com
Κατηγορία: Ζύμες
Περισσότερες συνταγές: αλμυρές κρέπες, χυλός

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το saborconna.blogspot.com