114
Αυτή είναι η συνταγή, για να φτιάξουμε το πιο τραγανό ζυμάρι, για τις νηστίσιμες πίτσες μας.
Γίνεται ένα ωραίο, λαδένιο φύλλο, πολύ μαλακό, που τρίβει στο στόμα.
Βάλτε τα λαχανικά που σας αρέσουν, κι όποια θαλασσινά προτιμάτε και το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!
Γίνεται ένα ωραίο, λαδένιο φύλλο, πολύ μαλακό, που τρίβει στο στόμα.
Βάλτε τα λαχανικά που σας αρέσουν, κι όποια θαλασσινά προτιμάτε και το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com