ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΤΑΡΤΕΣ (ΠΑΣΤΑ ΦΡΟΛΛΑ)

Καταχωρήθηκε στις 20/04/12

3 Ψήφοι Ψήφισε

Αυτη η ζυμη, που στα ιταλικα λεγεται "πάστα φρόλλα" (εξ' ου και η γνωστη μας παστα-φλωρα!) αναφερεται και ως πατ μπριζέ (απο την γαλλικην αυτη τη φορα, που παλι σημαινει τριφτη ζυμη). Στην pate briseè ομως, χρησιμοποιουν νερο και οχι αυγα, γι'αυτο δεν θα χρησιμοποιησω εδω αυτον τον ορο. Απ'οτι διαπιστωσα, κανοντας εναν γυρο στα ελληνικα blog και site, πολλοι χρησιμοποιουν ενα μιγμα απο τις δυο συνταγες, βαζοντας και αυγα και νερο στη ζυμη.Η παστα φρολλα, ειναι μια γλυκεια ζυμη, που, ως γνωστον,

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!